Skip to main content
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

STOIXIMAN
9,5

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  • Live betting
  • Live streaming*
  • Υψηλές Αποδόσεις
  • Cash out*
  • Ειδικά στοιχήματα
  • 1 Κάντε κλικ σε ένα από τα διαφημιστικά τoυ Stoiximan που βρίσκονται στο betplayer.
  • 2 Πατήστε στο πορτοκαλί κουμπί "Εγγραφή” και συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής.
  • 3 Μόλις ανοίξετε το λογαριασμό σας και πραγματοποιήσετε την πρώτη σας κατάθεση, θα λάβετε email από τoν Stoiximan για τις διαθέσιμες προσφορές*

Ταυτότητα Stoiximan

Ο stoiximan βρίσκεται από το 2012 στη ζωή και μέσα σε διάστημα μόλις επτά χρόνια έχει καταφέρει πάρα πολλά, που άλλες στοιχηματικές δύσκολα θα κατάφερναν. Χαρακτηριστικό είναι πως έχει τη μεγαλύτερη εξέλιξη από οποιαδήποτε άλλη στοιχηματική στον χώρο του ιντερνετικού στοιχήματος.

Αυτό που έχει κάνει τον Stoiximan από τις πιο πετυχημένες στοιχηματικές σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι το γεγονός ότι άνθρωποί του έδειξαν από την αρχή να καταλαβαίνουν τις ανάγκες του Έλληνα παίκτη, προσάρμοσαν την τεχνογνωσία τους ακριβώς πάνω σε αυτές, επένδυσαν σε ό,τι ακριβώς χρειάζεται και προσφέρουν στοίχημα και καζίνο στο μέγιστο επίπεδο ανεβάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη.

Αποδόσεις και αγορές

Οι αποδόσεις και οι αγορές είναι από τα πρώτα πράγματα που κοιτά ένας παίκτης πριν κάνει την εγγραφή του σε μια στοιχηματική και κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει. Ο stoiximan καλύπτει ικανοποιητικά και τα δύο γεγονότα. Η γκανιότα με τις αποδόσεις λειτουργούν αντιστρόφως ανάλογα και όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, όταν μια στοιχηματική παίζει με γκανιότα η οποία φτάνει μάξιμουμ στο 5%, τότε οι αποδόσεις που προσφέρεται είναι πολύ ικανοποιητικές. Δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς, καθώς ο ανταγωνισμός στο online betting έχει ανέβει αρκετά και μια στοιχηματική... κολοσσός σαν τον Stoiximan πρέπει να πρωταγωνιστεί και το κάνει.

Ενα από τα πιο δυνατά σημεία του Stoiximan, είναι οι αγορές και τα «ψαγμένα» στοιχήματα που προσφέρει. Οσον αφορά το πρώτο, σε κάθε ματς ποδοσφαίρου, μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες αγορές, από τις πιο βασικές, μέχρι τις πιο... εξεζητημένες, όπως γκολ, παίκτες, κάρτες κόρνερ, έξτρα όρια, χάντικαπ, combo bets, εναλλακτικά όρια, αλλά και χρονικά περιθώρια.

Προσφορές / Bonus

Ακόμη ένας τομέας στον οποίο ο Stoiximan δεν μένει στα λόγια και δείχνει στις πράξεις ότι ξέρει να ανταμείβει τους παίκτες που τον εμπιστεύονται. Οταν μπείτε στην αρχική σελίδα της στοιχηματικής και πριν κάνετε log in, θα δείτε μία μεγάλη γκάμα προσφορών, τις οποίες αναφέρουμε λίγο παρακάτω. Πρόσοχή όμως, δεν είναι μόνο αυτές! Ολοκληρώνοντας την εγγραφή σας, ο Stoiximan θα σας στείλει αμέσως ένα email, στο οποίο θα σας ενημερώνει αναλυτικά για όλες τις προσφορές του, αλλά και για το bonus νέου παίκτη που δικαιούστε.

0% γκανιότα**. Καθημερινά προσφέρονται ματς με 0% γκανιότα** (** Αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια, με την ειδική ένδειξη). Αυτό σημαίνει μηδενική προμήθεια για την στοιχηματική, άρα και μεγαλύτερες αποδόσεις για εσάς στο αποτέλεσμα του αγώνα.

Δύο και ταμείο. Εξαιρετικά πρωτοποριακή προσφορά. Αν η ομάδα πάνω στην οποία πόνταρετε προηγηθεί με δύο γκολ διαφορά, τότε το στοίχημα σας πληρώνεται κανονικά ως κερδισμένο ακόμη κι αν το ματς στραβώσει στη συνέχεια.

Παρολίγο. Εδώ καλύπτονται όλοι οι παίκτες. Δεν υπάρχει άνθρωπος που στοιχηματίζει και να μην έχει χάσει κάποια στιγμή για ένα παιχνίδι.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Mobile έκδοση

Ο stoiximan γνωρίζοντας τις ανάγκες της εποχής, έχει φτιάξει με εκπληκτική εφαρμογή τόσο για iOS, όσο και για κινητά Android, μέσω των οποίων, μπορείτε να κάνετε το ποντάρισμά σας εύκολα και γρήγορα, βρίσκοντας όλες τις επιλογές, που θα βρίσκατε αν παίζατε από τον υπολογιστή σας.

Live Betting - Live Streaming

Aκόμη δύο τομείς στους οποίους ο Stoiximan έχει ανταποκριθεί εξαιρετικά, καθώς γνωρίζει ότι οι μεγαλύτεροι τζίροι πλέον γίνονται στο ζωντανό στοίχημα! Πατώντας το κουμπί «Live Στοίχημα», αμέσως μπροστά σας θα βγει μια αρκετά εύχρηστη πλατφόρμα, στην οποία μπορείτε να κάνετε γρήγορα το ποντάρισμά σας. Επίσης, η συγκεκριμένη στοιχηματική προσφέρει ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για το Live Στοίχημα, που ακούει στο όνομα Live Streaming. Με αυτό, σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε ζωντανά, σε υψηλή ανάλυση τον αγώνα που έχετε ποντάρει και έτσι σας βοηθά να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα!

Εξυπηρέτηση πελατών

Η επικοινωνία μεταξύ παίκτη και στοιχηματικής είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας και ο Stoiximan το γνωρίζει αυτόν, προσφέροντας τέσσερις τρόπους επικοινωνίας.

Live Chat. Εξαιρετικά άμεσο. Κάλυψη όλο το 24ώρο, 365 μέρες τον χρόνο.

Call Back. Λειτουργεί από τις 10:00 ως τις 22:00. Συμπληρώνεις στην κατάλληλη φόρμα το τηλέφωνό σου και μέσα σε ελάχιστα λεπτά έχετε κλήση. Το δοκιμάσαμε περισσότερες από πέντε φορές και πραγματικά η ανταπόκριση από την στοιχηματική ήταν αμεσότατη.

Viber Messenger. Όλο το 24ώρο, κάθε μέρα του χρόνου. Αρκεί να έχεις την εφαρμογή viber και μπορείς να επικοινωνήσεις με την στοιχηματική μέσω αυτής, εντελώς δωρεάν.

E-mail. Δυνατότητα αποστολής mail στο [email protected]. Επίσης κάλυψη καθημερινά επί 24ώρου βάσεως.

Ταυτοποίηση

Οπως σε κάθε στοιχηματική, έτσι και στον Stoiximan, μετά την εγγραφή θα πρέπει να προβείτε στην ταυτοποίηση του λογαριασμού σας. Για να το κάνετε αυτό, κλικάρετε πάνω στο «Προσωπικά στοιχεία» στην ενότητα «Ο λογαριασμός μου» για να στείλετε. Συνήθως θα πρέπει να στείλετε ένα έγχρωμο φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας,  ένα έγχρωμο φωτοαντίγραφο λογαριασμού, με το οποίο θα επαληθεύεται η διεύθυνση κατοικίας ή μια δήλωση μόνιμης κατοικίας. Το τμήμα εξυπηρέτησης της Bwin θα είναι δίπλα σας σε όλα τα βήματα, για οποιαδήποτε τυχόν βοήθεια χρειαστείτε.