Skip to main content
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

BET365
9,4

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  • Live betting
  • Live streaming*
  • Υψηλές Αποδόσεις
  • Cash out*
  • Build a bet*
  • Ειδικά στοιχήματα
  • Ασιατικό Χάντικαπ
  • 1 Κάντε κλικ σε ένα από τα διαφημιστικά της Bet365 που βρίσκονται στο σάιτ του Betplayer.
  • 2 Στη συνέχεια συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής που βρείτε στην πλατφόρμα της Βet365.
  • 3 Mόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία, θα λάβετε ενημέρωση από τη Bet365 για τις διαθέσιμες προσφορές*

Ταυτότητα Bet365

Oταν κάποιος ακούει  το όνομα Bet365, το μυαλό του πηγαίνει αυτόματα σε ένας από τους κορυφαίους bookmaker, ενώ για πολλούς είναι ο κορυφαίος. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα το έχει κερδίσει αυτό. Ιδρύθηκε το 2000 και από τότε, κάθε χρόνος που περνάει τη βρίσκει καλύτερη και πιο κοντά στον πελάτη. Με καλές αποδόσεις, πολλές προσφορές, αλλά και καινοτομίες στο online στοίχημα οι οποίες κάνουν τους παίκτες της να περνούν πιο ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους.

Η Bet365 εξελίχτηκε, ωρίμασε, αλλά και ανανεώθηκε ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής της και τις ανάγκες της τεχνολογίας και αυτό είναι το βασικό της μυστικό. Προσφέρει επιλογές από όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και κατηγορίες, όμως τη διαφορά την κάνει στην ευελιξία που έχει σε μικρότερες κατηγορίες κάτι που δεν μπορούν να κάνουν πολλές στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Αποδόσεις και αγορές

Δύο από τα σημαντικότερα πράγματα που κοιτά ένας παίκτης πριν κάνει την εγγραφή του σε μια στοιχηματική πλατφόρμα είναι οι αποδόσεις και οι αγορές που υπάρχουν σε αυτή. Η Bet365 λοιπόν παίρνει... άριστα και στους δύο αυτούς τομείς. Οι αποδόσεις της είναι εξαιρετικές, τόσο σε αναμετρήσεις που έχουν ξεκάθαρο φαβορί, όσο και σε άλλες που είναι πιο... μοιρασμένες. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα επίπεδα γκανιότας που προσφέρει η Bet365 είναι αρκετά χαμηλά

Οι πολύ υψηλές αποδόσεις έρχονται να «δέσουν» αρμονικά με τον μεγάλο αριθμό αγορών που βρίσκουμε σε κάθε ματς ποδοσφαίρου! Μπορείτε να ποντάρετε σε γκολ ημιχρόνο, ασιατικά στοιχήματα και πολλά άλλα, ενώ στην Bet365 μπορείτε να βρείτε και ένα πολύ σημαντικό στοιχηματικό εργαλείο που ακούει στο όνομα build a bet. Ουσιαστικά, έτσι μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας αγορά, συνδυάζοντας πολλά γεγονότα από το ίδιο παιχνίδι!

Επίσης, στον συγκεκριμένο bookmaker μπορείτε να εφαρμόσετε το αυτόματο κλείσιμο! Η Bet365 πήγε το cash out σε άλλο επίπεδο! Συγκεκριμένα, σας επιτρέπει να ορίσετε εσείς ένα ποσό το οποίο θέλετε και αν το cash out φτάσει σε αυτό, τότε το στοίχημά σας κλείνει αυτόματα, χωρίς να κάνετε εσείς κάποια ενέργεια!

Προσφορές / Bonus

Η Bet365 αποδεικνύει διαχρονικά ότι σκέφτεται τους παίκτες του στοιχήματος και έχει εξασφαλίσει τις καλύτερες προσφορές γι' αυτούς. Ποιος θα έλεγε όχι σε πρώιμη πληρωμή ενός ποδοσφαιρικού στοιχήματος* ή σε επιστροφή χρημάτων αν το ματς που έχει ποντάρει λήξει 0-0*; Οι συγκεκριμένες προσφορές* μπορεί να μοιάζουν από άλλες εποχές, αλλά στην Bet365 είναι πραγματικότητα και προσφέρονται σε όσους είναι μέλη της!

Φυσικά και οι προσφορές δεν σταματούν εδώ. Κάντε την εγγραφή σας στη συγκεκριμένη πλατφόρμα και αμέσως μόλις την ολοκληρώσετε, θα λάβετε ένα email με όλες τις διαθέσιμες προσφορές, αλλά και το bonus νέου παίκτη που δικαιούσαστε.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Mobile έκδοση

Ο μεγαλύτερος τζίρους στις στοιχηματικές πλατφόρμες, πλέον γίνεται από κινητό, καθώς ο παίκτης μπορεί να ποντάρει άνετα, γρήγορο και το πιο σημαντικό, όποτε ο ίδιος θέλει! Γνωρίζοντας τις ανάγκες της εποχής, η Bet365 έχει φτιάξει με εκπληκτική εφαρμογή τόσο για iOS, όσο και για κινητά Android, μέσω των οποίων, μπορείτε να κάνετε το ποντάρισμά σας. Σε σχέση με τις υπόλοιπες στοιχηματικές πλατφόρμες όμως, έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς την ίδια ώρα, στον ίδιο λογαριασμό, μπορούν να βρίσκουνται περισσότεροι από έναν παίκτη, χωρίς η πλατφόρμα να τους «πετά» αυτόματα έξω, όπως γίνεται σε άλλες!

Live Betting - Streaming

To Live Betting γνωρίζει μεγάλη άνθηση τα τελευταία χρόνια και είναι ότι πιο συναρπαστικό υπάρχει όταν μιλάμε για sports betting και φαίνεται εξάλλου από τους μεγάλους τζίρους που τραβά πάνω του. Στο Live Betting της Bet365 θα βρείτε πολλά στοιχήματα, τα οποία καλύπτουν τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού παίκτη. Όλα αυτά συνδυάζονται με το απαραίτητο στοιχηματικό εργαλείο σε αυτόν τον τομέα, που ακούει στο όνομα Live Streaming, μέσω του οποίου μπορείτε να δείτε ζωντανά τον αγώνα στον οποίο έχετε ποντάρει σε υψηλά ευκρίνεια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Όταν έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις ζωντανά, είτε στο Live Chat, είτε στο τηλέφωνο με έναν εκπρόσωπο της στοιχηματικής, τότε ναι, η επικοινωνία στην bet365 είναι σε άλλο επίπεδο. Ακόμη και στο e-mail που θα στείλετε η απάντηση που θα λάβετε είναι τάχιστη. Οι τρόποι επικοινωνίας λειτουργούν όλο το 24ώρο, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, και είναι οι εξής:

Live Chat. Άμεση, από εξειδικευμένο προσωπικό, που μπορεί να απαντήσει σε κάθε σου ερώτημα κι αν δεν γνωρίζει κάτι να σε παραπέμψει άμεσα στο αρμόδιο τμήμα.

Τηλεφωνική Επικοινωνία. Το ίδιο με το chat ισχύει και στο τηλέφωνο. Ίδια ποιότητα υπηρεσίας, ακόμη πιο άμεση όμως, αφού μιλάς ζωντανά με εκπρόσωπο της Bet365.

E-mail. Πατώντας στη λέξη «επικοινωνία», συμπληρώνεις τη φόρμα που ανοίγει, βάζεις το e-mail σου και κάνεις αποστολή. Πολύ σύντομα θα λάβεις απάντηση στο ερώτημά σου.

Ταυτοποίηση

Τόσο η εγγραφή, όσο και η ταυτοποίηση στη Βet365 είναι σχετικά εύκολη. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο τομέας της ταυτοποίησης μπορεί να είναι σχετικά απλός, αλλά παράλληλα πολύ σημαντικός, καθώς αν δεν γίνει μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ο λογαριασμός θα καταστεί ανενεργός. Για να πραγματοποιήσετε λοιπόν τη συγκεκριμένη διαδικασία, θα πρέπει να στείλετε μέσω email ένα φωτοαντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας και έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ  που να είναι στο όνομά σας. Αν δεν έχετε το δεύτερο, μπορείτε να στείλετε και μία δήλωση μόνιμης κατοικίας, η οποία θα πρέπει να είναι επικυρωμένη από το ΚΕΠ της περιοχής σας.