Skip to main content
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

SPORTINGBET
9,4

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  • Live betting
  • Live streaming*
  • Υψηλές Αποδόσεις
  • Cash out*
  • Ειδικά στοιχήματα
  • 1 Κάντε κλικ σε ένα από τα διαφημιστικά της Sporting Bet που βρίσκονται στο betplayer.
  • 2 Πατήστε στο κουμπί "Εγγραφή" και συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής
  • 3 Μόλις ανοίξετε το λογαριασμό σας και πραγματοποιήσετε την πρώτη σας κατάθεση, θα λάβετε email από την Sporting Bet για τις διαθέσιμες προσφορές*

Ταυτότητα Sportingbet

H Sportingbet ιδρύθηκε το 1998 και είναι μία από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές πλατφόρμες σε παγκόσμιο επίπεδο και μία από τις πρώτες πλατφόρμες που έγιναν γνωστές στο ελληνικό κοινό, ενώ το 2001 μπήκε στο χρηματιστήριο του Λονδίνου.  Η Sporting Odds Limited είναι αδειοδοτημένη και ελέγχεται από την επιτροπή τυχερών παιγνίων του Ηνωμένου Βασιλείου (UK Gambling Commission), έχοντας αποκτήσει νόμιμη άδεια λειτουργίας και στη χώρα μας.

Αποδόσεις και αγορές

Πριν κάνει ένας παίκτης την εγγραφή του σε μια στοιχηματική πλατφόρμα, το πρώτο που κοιτά είναι, αν υπάρχουν ικανοποιητικές αποδόσεις. Οπως κάθε στοιχηματική αυτού μεγέθους, έτσι και η Sporting Bet έχει θελκτικές αποδόσεις, οι οποίοι σέβονται τον πελάτη και μπορούμε να πούμε, ότι παρά την αύξηση του ανταγωνισμού σε αυτόν τον τομέα, βάζει προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών της.

Στα παιχνίδια ποδοσφαίρου, πέρα από τα βασικά που είναι το αποτέλεσμα και το σύνολο των γκολ, το draw no bet, καθώς και το ημίχρονο/τελικό, υπάρχουν και πολλά άλλα, όπως είναι, τα combo bet, τα χάντικαπ,  το ακριβές σκορ, η εξέλιξη του παιχνιδιού, στοιχήματα ανά ομάδα, ειδικά παικτών και πολλά άλλα. Στοίχημα όμως δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Στην Sportingbet μπορείς να παίξει από μπάσκετ και φόρμουλα 1, μέχρι σνούκερ και αλπικό σκι!

Προσφορές / Bonus

Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της Sporting Bet, χωρίς να κάνετε είσοδο, μπορείτε να δείτε ενδιαφέρουσες προσφορές οι οποίες θα σας... κερδίσουν κατευθείαν, όπως είναι το Πριμ 5%*, η επιστροφή στοιχήματος*, το πρόγραμμα ανταμοιβής* και η επιστροφή στο 0-0*. Για όλα τα παραπάνω ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Αν θέλετε να δείτε όλη τη γκάμα των προσφορών και των bonus που προσφέρει η στοιχηματική, δεν έχετε παρά να κάνετε την εγγραφή σας σε αυτή.

Mobile έκδοση

Η Sporting Bet δίνει μεγάλη έμφαση στον πελάτη και στο κατά πόσο αυτός νιώθει άνετος. Ετσι, σε αυτό το πλαίσιο, διαθέτει εξαιρετική έκδοση για κινητές συσκευές (mobile/tablet), η οποία έχει σχεδιαστεί ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε μέγεθος οθόνης.

Live Betting - Streaming

Στη συγκεκριμένη στοιχηματική… κολοσσό, η ασφάλεια των παικτών μπαίνει πάνω απ’όλα και τηρούνται αυστηρά πρωτόκολλα όσον αφορά τα προσωπικά στοιχεία των πελατών της και τις συναλλαγές τους. Η Sporting Bet διαθέτει εξαιρετικά πλούσιο πρόγραμμα live betting, αλλά και live streaming και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο χρήστης να έχει τη δυνατότητα να στοιχηματίσει σε πραγματικό χρόνο, αλλά και να παρακολουθήσει, τα περισσότερα αθλητικά γεγονότα μίας ημέρας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Από τους αγώνες των «μεγάλων» πρωταθλημάτων στο ποδόσφαιρο, μέχρι και αναμετρήσεις από οποιοδήποτε άλλο άθλημα, όπως το μπάσκετ, το τένις και το βόλεϊ. Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στο εξαιρετικό τμήμα της εξυπηρέτησης πελατών, το οποίο κατά τη διάρκεια ολόκληρου του 24ώρου, επτά ημέρες την εβδομάδα, βρίσκεται στη διάθεση του παίκτη, έτοιμο να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν προκύψει, ή οποιαδήποτε απορία δημιουργηθεί.

Ταυτοποίηση

Οπως σε κάθε στοιχηματική, έτσι και στην Sporting Bet, μετά την εγγραφή θα πρέπει να προβείτε στην ταυτοποίηση του λογαριασμού σας. Για να το κάνετε αυτό, κλικάρετε πάνω στο «Προσωπικά στοιχεία» στην ενότητα «Ο λογαριασμός μου» για να στείλετε. Συνήθως θα πρέπει να στείλετε ένα έγχρωμο φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας,  ένα έγχρωμο φωτοαντίγραφο λογαριασμού, με το οποίο θα επαληθεύεται η διεύθυνση κατοικίας ή μια δήλωση μόνιμης κατοικίας. Το τμήμα εξυπηρέτησης της Sporting Bet θα είναι δίπλα σας σε όλα τα βήματα, για οποιαδήποτε τυχόν βοήθεια χρειαστείτε.