Skip to main content
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

INTERWETTEN
9,3

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  • Live betting
  • Υψηλές Αποδόσεις
  • Cash out*
  • Ειδικά στοιχήματα
  • Ασιατικό Χάντικαπ
  • 1 Κάντε κλικ σε ένα από τα διαφημιστικά της Interwetten που βρίσκονται στο betplayer.
  • 2 Πατήστε στο κουμπί "Εγγραφή" και συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής
  • 3 Μόλις ανοίξετε το λογαριασμό σας και πραγματοποιήσετε την πρώτη σας κατάθεση, θα λάβετε email από την Interwetten για τις διαθέσιμες προσφορές!

Ταυτότητα Interwetten

Η Interwetten μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως στοιχηματική “κολοσσός” στο ιντερνετικό στοίχημα, καθώς έχει ήδη συμπληρώσει 28 χρόνια ζωής και συνεχίζει απτόητη. Το όνομά της είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας και της σοβαρότητας, στοιχεία που είναι πολύ σημαντικά για τους παίκτες που θέλουν να κάνουν την εγγραφή τους σε μια στοιχηματική πλατφόρμα.

Αποδόσεις και αγορές

Ενα από τα πιο δυνατά στοιχεία της Interwetten είναι οι αποδόσεις με τις οποίες προσφέρει τα φαβορί, αλλά και η αξιοπιστία της. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που έχει τόσο μεγάλο πελατολόγιο. , ενώ από το μενού της δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα ασιατικά χάντικαπ, τα οποία προσφέρει σε όλες τις μεγάλες (και όχι μόνο) διοργανώσεις.

Η χαμηλή γκανιότα εξασφαλίζει τις υψηλές αποδόσεις, ωστόσο από την Interwetten θα θέλαμε να προσφέρονται περισσότερα ειδικά στοιχήματα αγώνα, καθώς προς το παρόν στα μεγάλα ματς υπάρχει οριακά ο τριψήφιος αριθμός.

Προσφορές / Bonus

Σε αντίθεση με κάποιες άλλες στοιχηματικές πλατφόρμες, στην αρχική σελίδα της Interwetten δεν θα δούμε κάποια από τις προσφορές* που διαθέτει η στοιχηματική και για να ενημερωθείτε γι’αυτές, θα πρέπει να κάνετε την εγγραφή σας σε αυτή. Μόλις γίνει αυτό, θα λάβετε αμέσως email, μέσω του οποίου θα ενημερωθείτε για τις διαθέσεις προσφορές της Interwetten, αλλά και το μπόνους που θα λάβετε. 

Mobile έκδοση

Πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έχει επενδύσει πολλά στο παιχνίδι από το κινητό με μία εύχρηστη πλατφόρμα και εφαρμογές για όλες τις φορητές συσκευές. Ο παίκτης αισθάνεται άνετα όταν παίζει εκτός υπολογιστή, κάνοντας γρήγορα τα πονταρίσματά και τις συναλλαγές του. Σημαντικό το γεγονός ότι υπάρχει εφαρμογή και για iOS, Windows και Android.

Live Betting - Streaming

Ένα χρήσιμο στοιχηματικό εργαλείο που δεν θα μπορούσε να λείπει από μια στοιχηματική σαν την Interwetten, είναι το Cash out, με το οποίο ο παίκτης μπορεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να αποφασίσει πριν τελειώσει το ματς, αν θέλει να κλείσει το στοίχημά του και να… καρπωθεί κάποιο μέρος των κερδών του. Αυτό βοηθά πολύ στο Live Betting, παράγοντα στον οποίο έχει επενδύσει πολλά πάνω του η συγκεκριμένη στοιχηματική, προσφέροντας ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Βέβαια, στον συγκεκριμένο τομέα έχει και ένα μεγάλο μειονέκτημα, καθώς η έλλειψη του Live Streaming είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και έτσι όσοι αποφασίσουν να παίξουν live στοίχημα στην Interwetten, δεν θα μπορούν να δουν ζωντανά το παιχνίδι στο οποίο ποντάρουν εκείνη την ώρα.

Εξυπηρέτηση πελατών

Ο τομέας της εξυπηρέτησης πελατών δεν είναι ένα από τα δυνατά σημεία της Interwetten. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν διαθέτει Live Chat, ενώ ένας πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς στο 801-11-21100 (με αστική χρέωση από σταθερό) και +30 210-9648583 (με αστική χρέωση). Το ωράριο για το ελληνόφωνο τμήμα είναι περιορισμένο από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ, ενώ ένας τρόπος επικοινωνίας είναι το μήνυμα μέσω e-mail στο [email protected].

Ταυτοποίηση 

Οσο απλό είναι να κάνετε την εγγραφή της στην Interwetten, αλλά τόσο απλό είναι να πραγματοποιήσετε και την ταυτοποίησή σας. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο τομέας της ταυτοποίησης μπορεί να είναι σχετικά απλός, αλλά παράλληλα πολύ σημαντικός, καθώς αν δεν γίνει μέσα σε διάστημα ενός μήνα, ο λογαριασμός θα καταστεί ανενεργός. Για να πραγματοποιήσετε λοιπόν τη συγκεκριμένη διαδικασία, θα πρέπει να στείλετε μέσω email ([email protected]) ένα φωτοαντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας και έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ  που να είναι στο όνομά σας. Αν δεν έχετε το δεύτερο, μπορείτε να στείλετε και μία δήλωση μόνιμης κατοικίας, η οποία θα πρέπει να είναι επικυρωμένη από το ΚΕΠ της περιοχής σας.